EMAIL: info@naturadesign.si

Grafično oblikovanje celostnih grafičnih podob (CGP) ← Domov

Celostna grafična podoba je vizualna podoba podjetja. Izraža identiteto in vrednote, ki jih podjetje oziroma organizacija zastopa. Premišljeno in učinkovito zasnovana celostna grafična podoba predstavlja prepoznavnost podjetja in njegove izdelke ali storitve. Prav zato je pomembno, da pri izdelavi celostne grafične podobe ne odloča samo oblikovalec. Končen produkt je rezultat skrbno načrtovanih analiz, opredelitev in zasnov v vodstvu podjetja.

Elementi celostne grafične podobe se razlikujejo od podjetja do podjetja, saj se nanašajo na dejavnost s katero se podjetje ukvarja. Ponavadi so osnovni elementi logotip podjetja, vizitke, kuverte, dopisni papirji, računi, dobavnice in mape. Seveda pa so lahko elementi celostne grafične podobe tudi izkaznice, zastave, pečati, napisi, napisne table in podobno.

Pošljite nam povpraševanje, in sestavili vam bomo ugodno ponudbo.

Povprasevanje

Grafično oblikovanje celostnih grafičnih podob (CGP)

Contact

×

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje in prijaznejšo uporabniško izkušnjo. več informacij

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje in prijaznejšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. S klikom na "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru, da se ne strinjate z uporabo piškotkov jih morate onemogočiti v vašem brskalniku.

Zapri