EMAIL: info@naturadesign.si

Oglejte si našo ponudbo

V podjetju Natura design d.o.o. menimo, da je k vsakem projektu potrebno pristopiti individualno. Zato smo se odločili, da naših storitev ne ponujamo po fiksnem ceniku, saj na ceno projekta vpliva večje število faktorjev. Ponujamo vam izdelavo spletnih strani, spletnih trgovin ter grafično oblikovanje logotipov, vizitk, raznovrstnih tiskovin in celostnih grafičnih podob. Pošljite nam povpraševanje in z veseljem bomo preučili vaše želje in zahteve, ter vam na osnovi tega sestavili ugodno ponudbo.

Lahko se odločite tudi za zakup spletne strani ali spletne trgovine. Mesečni strošek zakupa spletne strani se prične pri 30 EUR na mesec (pri spletnih trgovinah 80 EUR), kar je pri zakupu spletne strani manj kot 1 EUR na dan! V primeru, da se odločite za zakup, je minimalna doba zakupa 12 mesecev oziroma eno leto. Za več informacij nam pošljite povpraševanje.

Ponudba
Povprasevanje

 1.  ZAKUP DOMENE IN GOSTOVANJA

  Prvi korak pri izdelavi spletne strani je registracija domene in zakup gostovanja. V našem podjetju vam uredimo registracijo domene in zakup gostovanja. V osnovnem paketu, vam za dobo enega leta uredimo registracijo domene in zakup gostovanja vaše spletne strani ali spletne trgovine. Na vašo željo lahko gostovanje zakupimo na strežniku v Sloveniji ali pa na strežniku v tujini za dobo po vaši izbiri. Poleg registracije domene in zakupa gostovanja vam uredimo tudi poštne predale, ki so povezani z vašo registrirano domeno. Prav tako pridobite dostop do celotne nadzorne plošče, kjer lahko spremljate statistiko obiskanosti vaše spletne strani ali spletne trgovine. Ob registraciji domene in zakupu gostovanja, vam odpremo in konfiguriramo poljubno število poštnih predalov, ki jih boste potrebovali za uspešno poslovanje na spletu.

 2.  UNIKATNA GRAFIČNA PODOBA

  Pri izdelavi spletne strani ali spletne trgovine uporabljamo moderne tehnologije. Vaša spletna stran ali spletna trgovina bo povezana z socialnimi omrežji, delovala bo na mobilnih napravah ter vsebovala komponente, ki jih potrebujete za vaše poslovanje. Pri izdelavi spletne strani ali trgovine je pomemben segment tudi izgled. Ker se vsakega projekta lotimo individualno poskrbimo tudi za unikaten izgled. Upoštevamo dejavnost in poslanstvo vašega podjetja, vaše želje in vizijo, ter naredimo unikaten in estetski izdelek, ki bo privabljal obiskovalce.

 3.  CMS SISTEM UREJANJA VSEBINE

  Naše spletne strani in spletne trgovine so narejene na osnovi CMS sistema. To pomeni, da za vse spremembe na spletni strani (na primer popravki in dodajanje vsebine, slike, izdelkov…) ne potrebujete programerskega znanja. Spletna stran oziroma spletna trgovina ima administracijsko orodje, preko katerega lahko spreminjate vsebino. Administracijsko orodje je zelo razumljivo, zato za urejanje spletne strani ne boste potrebovali strokovnjaka.

 4.  VEČJEZIČNA PODPORA

  Vse naše spletne strani in spletne trgovino omogočajo večjezično podporo. To pomeni, da je sistem narejen tako, da se brez zapletov lahko kadarkoli doda tudi dodaten jezik. Seveda se je pri tem potrebno zavedati, da je vaša naloga priskrbeti prevod vsebine.

 5.  SEO (optimizacija spletne strani)

  Optimizacija spletnih strani (SEO) je postopek izboljšanja vidljivosti spletišča ali spletne strani na iskalnikih prek naravnih oziroma neplačanih (organskih ali algoritemskih) iskalnih rezultatov. Vsak spletni iskalnik ima svoja pravila razvrščanja zadetkov, ki se izpišejo, ko vpišemo želen iskalni pojem. Nekatera pravila so javno objavljena, nekatera pravila so predmet špekulacij na medmrežju, nekatera pa so strogo varovana tajnost. Pravila se stalno spreminjajo in prav zato je optimizacija spletnih strani dinamičen proces, ki zahteva stalno prilagajanje vsebin spletnih strani. Cilj optimizacije spletnih strani je torej doseči čim večje rangiranje za iskalne pojme, določene z analizo ključnih besed. Druge oblike optimizacije kot na primer ciljano oglaševanje se osredotočajo na plačljive iskalne rezultate. Prej oziroma višje kot se spletna stran pojavi med iskalnimi zadetki, več uporabnikov spletnega iskalnika bo obiskalo spletno stran. V našem podjetju vam poskrbimo za osnovno optimizacijo,vam tudi svetujemo in damo napotke za dodatno optimizacijo in spletno oglaševanje.

 6.  VPIS V SPLETNE ISKALNIKE

  Dodaten segment optimizacije je vpis v spletne iskalnike. Ob zaključku izdelave spletne strani oziroma spletne trgovine poskrbimo za vpis vaše spletne strani v večje domače in tuje iskalnike, kot so (najdi.si, slowwwenia, Google, Yahoo, Bing, BusinessSeek…).

 7.  POPOLNA ZAČETNA POSTAVITEV

  V podjetju Natura design d.o.o. ponujamo celovite rešitve. To pomeni, da iz rok vedno oddamo popoln in popolnoma funkcionalen izdelek. Pri nas se vam ni potrebno bati, da boste začetno vsebino morali vnesti sami. Za vnos celotne vsebine poskrbimo mi, ob zaključku boste prejeli natančna navodila, s katerimi boste vsebino lahko brez težav spreminjali sami.

 8.  OBDELAVA GRAFIČNEGA MATERIALA

  Pri izdelavi spletne strani oziroma spletne trgovine je vsebina le del celotne slike. Poleg privlačne in brezhibne vsebine potrebujete tudi pravilno izdelan logotip ter druge elemente, ki jih želite vključiti v spletno stran ali spletno trgovino. Potrebovali boste obdelane in prilagojene fotografije ter drugo multimedijsko gradivo. V našem podjetju vam pri postavitvi pomagamo tako, da celotno multimedijsko gradivo obdelamo in prilagodimo za objavo na spletu.

 9.  PLAČILNI MODUL

  Pomemben modul v spletni trgovini je plačilni modul. Plačilni modul vam omogoča različne metode plačevanja na vaši spletni strani. Uredimo vam lahko plačilo ob dostavi (Cash on delivery), PayPal ali plačilo preko kreditnih in debetnih kartic (ali kombinacija naštetega). Za plačilo preko kreditnih kartic uporabljamo PayPal storitev, ki omogoča da se celotne transakcije izvršijo na PayPal strani. To pomeni, da vaša spletna trgovina ne hrani podatkov o kreditnih in debetnih karticah, ter posledično ni odgovorna za zlorabe. Za celoten varnostni mehanizem skrbi PayPal.

 10.  DOSTAVNI MODUL

  Poleg plačilnega modula je pomemben segment spletne trgovine tudi dostavni modul. Dostavni modul omogoča vnos različnega obračunavanja poštnin in dostavnih stroškov pri različnih ponudnikih dostave.

 11.  PODPORA UPORABNIKOM

  Vsem našim uporabnikom nudimo podporo preko elektronske pošte med delovniki od 9-16 ure. V primeru vikendov in praznikov vam na vaše sporočilo odgovorimo naslednji delavni dan.

 12.  NAVODILA ZA UPORABO

  Ob zaključku vsakega projekta izdelamo individualna navodila za uporabo. Z navodili boste brez težav spreminjali in uspešno vodili vašo spletno stran oziroma spletno trgovino.

Contact

×

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje in prijaznejšo uporabniško izkušnjo. več informacij

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje in prijaznejšo uporabniško izkušnjo. Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. S klikom na "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru, da se ne strinjate z uporabo piškotkov jih morate onemogočiti v vašem brskalniku.

Zapri